Contact

Op deze pagina kun je aangeven op welke manier je contact wil met Richard: dat kan via telefoon, mail, Facebook, WhatsApp of anderszins. Uiteraard heel discreet. Laat het maar weten in het contactformulier onderaan deze pagina. In het veld ‘wensen’ kun je je verdere wensen invullen. Bijvoorbeeld wat je wel en niet wil. Of op welke locatie je graag de sensuele massage wil.

adventure-backlit-balance-1416627

Locatie
De juiste locatie is heel belangrijk voor jouw ontspanning. Wil je het graag in een vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld bij jou thuis? Of juist op een spannende locatie? Dat kan allemaal. In overleg is veel mogelijk. Uiteraard hangen er wel verschillende prijskaartjes aan. Een aantal mogelijkheden op een rij:

Secret Dreams
Richard werkt in principe vanuit erotisch café Secret Dreams, Kapitein Grantstraat 22, 7821 AR, Emmen. Een locatie die goed bekend staat, vrouwvriendelijk is en volgens alle regels en vergunningen werkt. Je ontmoet elkaar in het café, in een romantische setting, waarna Richard je meeneemt naar de sfeervolle massageruimte. Of wil je misschien een massage in de loungeruimte, in het bijzijn van anderen? Of in een duo-setting, waarbij je partner tegelijkertijd gemasseerd wordt door een vrouwelijke collega van Richard? Of wil je (eerst) ergens anders met Richard afspreken? In overleg is veel mogelijk, vraag gerust.

Het tarief voor een sensuele massage in Secret Dreams is 125 euro, voor een duo-massage geldt een hoger tarief, in overleg.

secretdreams

Bij jou thuis
Wil je liever dat Richard bij jou thuis komt? Dat kan: dan neemt hij zijn massagetafel mee en gaat hij jou thuis verwennen. Voordeel is dat je daarna lekker in je eigen bed kunt kruipen.

Het tarief voor een sensuele massage bij jou thuis is 90 euro + reiskosten.

Bij Richard
Wil je liever niet naar een erotisch café en kun je Richard ook niet thuis ontvangen? Dan kun je bijvoorbeeld bij hem thuis terecht (in de buurt van Emmen), waar hij een zeer sfeervolle massageruimte heeft ingericht. Anoniem en intiem.

Het tarief voor een sensuele massage bij Richard is 90 euro.

alcohol-alcoholic-anniversary-302515

Hotel + sauna
Wil je de sensuele massage op een (ont-)spannende locatie? Wat dacht je van een all-in verwenarrangement in een luxe viersterren-hotel in de Drentse bossen? Of in een hotel bij jou in de buurt? Dan krijg je een sensuele massage op de hotelkamer, daarna wat lekkere hapjes en drankjes, om vervolgens alleen of samen met de masseur nog even te relaxen in de sauna, en uiteindelijk helemaal zen in slaap te vallen op je luxe hotelkamer. Om de volgende ochtend met een ontbijtje vol energie de dag weer te beginnen en bijvoorbeeld nog even lekker te wandelen in de Drentse bossen. Dat maakt de ontspanning helemaal compleet!

Het tarief voor een sensuele massage in een hotel (+sauna) is 190 euro all-in, plus reiskosten voor een hotel bij jou in de buurt. Aanbetaling voor hotelboeking.

adult-beautiful-beauty-269110

Nog spannender?
Wil je het nog spannender? Een sensuele massage in een Secret Room met privé-sauna en jaccuzzi? Of in een kasteel? In een rijdende limousine? Op een tropisch eiland? Het kan allemaal. Fantaseer samen met Richard over de mogelijkheden en maak je stoutste dromen waar!

affair-anniversary-asad-1024975

Sensuele Massage Light
Wil je graag een (ont-)spannende massage, maar dan zonder yoni-massage en dus niet erotisch of seksueel gericht? Dat kan met de Sensuele Massage Light. Richard masseert dan alleen je bovenlijf, hoofd, armen en voeten, inclusief klankschaalmassage. Je krijgt dan in dezelfde spannende sfeer een volledige ontspanningsmassage, van minimaal 1 uur. Zo kun je ook eerst eens ervaren hoe Richard is en hoe hij masseert, voordat je de stap naar een complete -erotische- sensuele massage zet.

Voor een Sensuele Massage Light geldt een korting van 30 euro op bovenstaande tarieven.